U bevindt zich hier: Home / Particulier / Leven / Zorg

De goedkoopste zorgverzekering - en de beste!

De goedkoopste zorgverzekering, die wil iedereen. Daarnaast vinden wij van H & P Finance B.V. het vooral belangrijk dat u een zorgverzekering heeft die goed bij u past: een betaalbare zorgverzekering die de zorg dekt die ú nodig heeft.

Bespaar premie door vergelijken zorgverzekeringen

Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk, omdat u voor uw aanvullende verzekeringen het hele jaar door kunt wisselen van verzekeraar.

Tegelijkertijd realiseren we ons dat het vergelijken van zorgverzekeringen van de vele aanbieders voor u haast onbegonnen werk is. Laat ons daarom voor u uitvinden welke aanbieder de beste dekking biedt voor uw situatie. Maak een afspraak en u ziet meteen hoe u kunt besparen op uw zorgverzekering!

De goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking

De goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking vinden, dat doen wij graag voor u! Wij 'ontzorgen' met advies en service door:

 • De zorg die u nodig heeft te inventariseren
 • De zorgverzekeringen met de beste dekkingen te selecteren
 • De zorgverzekeraars met de gunstigste premies te selecteren
 • U een afgewogen advies te geven volledig toegespitst op uw situatie
 • Uw recht op zorgtoeslag te controleren
 • Gratis uw nieuwe zorgverzekering aan te vragen en uw oude op te zeggen

 

Verzeker uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Als u door ziekte langere tijd niet kunt werken, kunt u in een uitkeringssituatie terecht komen. Met als mogelijk gevolg een forse inkomensverlaging. U kunt zich relatief voordelig verzekeren tegen deze financiële consequenties. Maak een afspraak en u krijgt direct deskundig advies over het bijverzekeren van de WIA en over de ongevallenverzekering. Altijd de beste polissen op een rij!

Verzeker uzelf van een goed inkomen, ook als het fysiek tegenzit.

H & P Finance B.V. regelt dat graag voor u. Bel 010 - 282 90 90 en maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur.

 

Over ons

Wij zijn een ervaren allround financieel dienstverlener opgericht in 1996 en actief voor zowel particulieren als ondernemingen. Op het gebied van verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten, staan wij als financieel adviseur garant voor een deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.

In contact komen

 • Ary Koplaan 16F
  3132 AA Vlaardingen

 • T: 010 - 282 90 90
  F: 010 - 413 22 66